Співали Моргенштерна і танцювали на машині: в Подільську двоє хлопців зірвали День знань

Порушити спокій хулігани вирішили на святковій лінійці в Подільському профтехнічної ліцеї

1 вересня в Україні рідко проходить без різних ексцесів. Так і в цьому році незвичним "шоу" відзначився Подільськ Одеської області. Як передають "Одеса Коментарі", посилаючись на представників Головного управління Нацполіціі в Одеській області, в місцевому ліцеї двоє хлопців вирішили зірвати урочисту лінійку, влаштувавши гучне музичне шоу на подвір'ї навчального закладу.

На щастя, інцидент стався до початку офіційної частини свята. Подільський профтехнічної ліцей "вподобали" кілька хлопців, які перебували у стані алкогольного сп'яніння. Заїхавши на територію закладу на автомобілі ВАЗ, двоє неповнолітніх вибралися на дах машини і влаштували танці під гучну музику.

Згідно з інформацією Telegram-каналу "Ху*вая Одеса", у виборі композицій для "святкових" танців порушники спокою віддали перевагу російському реперу Моргенштерну, який відомий виконанням треків зі значною кількістю нецензурщини.

Місцеві правоохоронці швидко припинили концерт, запросивши "зірок естради" до себе у відділок. Вже там поліцейським вдалося з'ясувати, що всі троє, включаючи водія, знаходяться "під шофе". Цікаво, що 18 років виповнилося тільки хлопцеві, який перебував за кермом автомобіля.

Подільські копи повідомляють, що на компанію сумарно складено чотири адміністративні протоколи — за появу в громадському місці в п'яному вигляді (два), за дрібне хуліганство і, зрозуміло, водіння в стані алкогольного сп'яніння.

"Адмінпротокол ювенальні поліцейські склали на ще одного неповнолітнього — 17-річного студента цього навчального закладу, який прийшов на лінійку в стані сп'яніння", — зазначив начальник Подільського РУП Олександр Ноздратенко.

Нагадаємо, раніше "Коментарі" розповідали, скільки всього школярів почне новий навчальний рік в Одесі і яка частина з них — першокласники.

Також на порталі ви можете дізнатися про те, що скандально відомий російський виконавець Моргенштерн підірвав Мережа черговим інтерв'ю, де багато говорив про ставлення до України і Одесі зокрема. Як репер прокоментував свої давні слова про "ї*ану показуху", якою назвав траур за загиблими в пожежі в Одеському коледжі економіки, права та готельно-ресторанного бізнесу, читайте в нашому матеріалі.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися