В Одеській області автомобіль ВАЗ вилетів з обриву і впав у воду

Чоловік що сидів за кермом не мав водійського посвідчення

В результаті жахливої дорожньо-транспортної пригоди поблизу села Борисівка Татарбунарської ОТГ, поліцейські направили чоловіка з Білгород-Дністровського району на лаву підсудних. Подія, що трапилася в серпні, завершилася загибеллю однієї людини та тяжкими тілесними ушкодженнями іншої. Про це повідомляє ГУНП в Одеській області. 

Під час попереднього слідства виявлено, що увечері чоловік сів за кермо "ВАЗу", взявши з собою двох знайомих і вирушивши до сусіднього села. Проїжджаючи вздовж озера Сасик, він не врахував дорожню обстановку, не дотримався безпечної швидкості, внаслідок чого автомобіль з’їхав з ґрунтової дороги та потрапив у водойму.

Пасажир на передньому сидінні отримав смертельні травми, а пасажир на задньому був госпіталізований із серйозними тілесними ушкодженнями. Водій, перевірений на стан сп’яніння, виявився тверезим.

Яке покарання чекає на водія

Після проведення довготривалих експертиз слідчі висунули водієві обвинувачення у порушенні правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть одного потерпілого та заподіяння тяжких тілесних ушкоджень іншому. Цей злочин кваліфікується за частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України і карається позбавленням волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого, – прокоментував т.в.о. начальника відділення поліції № 2 Білгород-Дністровського районного відділу поліції Едуард Коломієць.

Крім того, як виявилось чоловік взагалі  не отримував водійське посвідчення та не мав права керувати транспортним засобом. 

Нагадаємо, Державне бюро розслідувань завершило досудове розслідування щодо правоохоронця, винуватця трагічної дорожньо-транспортної події, яка спричинила смерть мешканки міста. Обвинувальний акт вже направлено до суду, розпочинаючи новий етап правосуддя в цьому важливому справі.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися