Правоохоронця в Одеській області обвинувачують у смертельній ДТП

Правоохоронець скоїв смертельну ДТП та втік

Державне бюро розслідувань завершило досудове розслідування щодо правоохоронця, винуватця трагічної дорожньо-транспортної події, яка спричинила смерть мешканки міста. Обвинувальний акт вже направлено до суду, розпочинаючи новий етап правосуддя в цьому важливому справі. Про це повідомляє ДБР. 

В серпні 2023 року, коли правоохоронець, керуючи автомобілем, виїхав заднім ходом з двору будинку та наїхав на жінку. Важливим аспектом є те, що в момент аварії в автомобілі перебувала його дружина.

Після наїзду, подружжя перемістило потерпілу на лавку під під'їздом та викликало швидку допомогу. Але дивною виявилась реакція винуватця — водій залишив місце події до прибуття медиків, а пізніше його дружина також покинула місце аварії.

На жаль, жінка від отриманих травм померла в лікарні, викликаючи обурення в громаді та відзначаючи неприйнятність такої поведінки з боку правоохоронця.

Правоохоронець обвинувачується у порушенні правил дорожнього руху, що призвело до смерті потерпілої (ч. 2 ст. 286 КК України). Закон передбачає покарання до 8 років позбавлення волі для винуватця.

Нагадаємо, наразі одеські поліцейські встановлюють обставини ДТП за участю шістьох транспортних засобів. Аварія сталася сьогодні близько сьомої години ранку на перехресті вулиць Академіка Воробйова та Одеської.

Раніше “Коментарі” писали, що на Одещині сталася ДТП, внаслідок якої загинув пішохід. Аварія сталася 9 грудня близько 19-ї години у селі Кароліно-Бугаз. Поліцейські з’ясували, що водій автомобіля “Chevrolet” наїхав на пішохода, коли він перебігав дорогу у недозволеному для цього місці, неподалік від пішохідного переходу.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися