Перебігав дорогу - влетів під колеса: ДТП біля Одеси

Поліцейські перевірили водія на стан сп'яніння, він був тверезим

На Одещині сталася ДТП, внаслідок якої загинув пішохід. Аварія сталася 9 грудня близько 19-ї години у селі Кароліно-Бугаз. Про це повідомили в Головному управлінні національної поліції в Одеській області.

Поліцейські з’ясували, що водій автомобіля “Chevrolet” наїхав на пішохода, коли він перебігав дорогу у недозволеному для цього місці, неподалік від пішохідного переходу.

Лікарі одразу прибули на місце аварії та госпіталізували потерпілого, але від отриманих травм помер у кареті швидкої допомоги . Зазначимо, що поліцейські перевірили водія на стан сп'яніння, він був тверезим.

"Відомості про подію слідчі внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, якщо вони спричинили смерть потерпілого) Кримінального кодексу України. В рамках кримінального провадження слідчі призначили низку експертиз, а транспортний засіб помістили на арештмайданчик. Слідство триває. Правоохоронці встановлюють повні обставини автопригоди", - прокоментував начальник Білгород-Дністровського районного відділу поліції Павло Бобчинський.

Нагадаємо, що одеські правоохоронці розслідують обставини дорожньо-транспортної пригоди, яка сталася ввечері на вулиці Сегедській. Аварія призвела до травмування дитини. Про це повідомляє ГУНП в Одеській області.  Попередньо встановлено, що автопригода трапилася, коли 10-річний хлопчик переходив дорогу по нерегульованому пішохідному переходу. Водій автомобіля наїхав на дитину, спричинивши численні садні та гематоми обличчя, а також підозру на черепно-мозкову травму.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися