Дитина потрапила під колеса авто: подробиці ДТП в Одесі

Постраждалого госпіталізували до лікарні

Одеські правоохоронці розслідують обставини дорожньо-транспортної пригоди, яка сталася ввечері на вулиці Сегедській. Аварія призвела до травмування дитини. Про це повідомляє ГУНП в Одеській області. 

Попередньо встановлено, що автопригода трапилася, коли 10-річний хлопчик переходив дорогу по нерегульованому пішохідному переходу. Водій автомобіля наїхав на дитину, спричинивши численні садні та гематоми обличчя, а також підозру на черепно-мозкову травму.

Потерпілого доставили до медичного закладу для надання необхідної допомоги. Слідчо-оперативна група з розслідувань дорожньо-транспортних пригод наразі ретельно вивчає всі обставини події. Вирішується питання щодо правової кваліфікації події та внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань.

ДТП на Одещині

Нагадаємо, поліція в Одеській області направила до суду обвинувальні матеріали стосовно двох водіїв, які спричинили ДТП та призвели до травмування керманичів двоколісників. Водії, порушивши правила дорожнього руху, стали причиною серйозних тілесних ушкоджень потерпілим, за що їм загрожує відповідальність у вигляді штрафу та обмеження волі.

Зазначимо, унаслідок серйозної автопригоди, що трапилася 5 грудня, приблизно о 21:00 в селі Салгани, одна людина загинула. Водій автомобіля Peugeot Partner наїхав на чоловіка, який рухався на велосипеді в темний час доби. За попередніми даними, водій не перебував у стані сп'яніння.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися