Масштабна ДТП в Одесі: зіткнулися шість транспортних засобів

Водіїв буде перевірено на стан сп’яніння

Наразі одеські поліцейські встановлюють обставини ДТП за участю шістьох транспортних засобів. Аварія сталася сьогодні близько сьомої години ранку на перехресті вулиць Академіка Воробйова та Одеської. Про це повідомили в Головному управлінні національної поліції в Одеській області. 

За інформацією правоохоронців, водій “Nissan”, рухаючись з другорядної дороги на головну, не пропустив кермувальника маршрутного автобуса, який мав перевагу в русі, і допустив зіткнення з ним. В результаті поштовху, водій громадського транспорту в'їхав у припаркований автомобіль, той – ще в один, і так один за одним в автопригоду потрапили загалом ще чотири припарковані легковики.

Водій “Nissan” отримав перелом шийного хребця. Лікарі надали усю необхідну медичну допомогу. Інші учасники дорожньо-транспортної пригоди не постраждали.

“Повні обставини автопригоди наразі з’ясовує слідчо-оперативна група з розслідувань дорожньо-транспортних пригод СУ ГУНП в Одеській області. Вирішується питання щодо правової кваліфікації події та внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань”, - йдеться в повідомленні. 

Раніше “Коментарі” писали, що на Одещині сталася ДТП, внаслідок якої загинув пішохід. Аварія сталася 9 грудня близько 19-ї години у селі Кароліно-Бугаз. Про це повідомили в Головному управлінні національної поліції в Одеській області. Поліцейські з’ясували, що водій автомобіля “Chevrolet” наїхав на пішохода, коли він перебігав дорогу у недозволеному для цього місці, неподалік від пішохідного переходу.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися