У водоймі знайшли авто із тілами двох людей: деталі ДТП на Одещині

Попередня причина смерті чоловіка та жінка на Одещині – утоплення

В Ізмаїльському районі поліцейські розслідують страшне ДТП, яке сталося між селами Кислиця та Стара Некрасівка 14 грудня. На жаль, подія призвела до смерті двох односельчан. Про це повідомляє ГУНП в Одеській області. 

Повідомлення від місцевої мешканки про зникнення чоловіка, який вирушив із дому на автомобілі кілька днів тому і не повернувся, викликало негайну реакцію поліцейських Саф’янівської громади. Відповідно до отриманої інформації, зниклого востаннє бачили біля водойми поблизу місцевості 13 грудня. Спеціалісти здійснили пошуки, й знайшли автомобіль потерпілого в каналі для зрошення полів, розташованому між селами Кислиця та Стара Некрасівка.

На місці пригоди працювали рятувальники Державної служби України з надзвичайних ситуацій, які підняли транспортний засіб на поверхню. Виявлено було тіла чоловіка і його знайомої односельчанки. За попередньою інформацією, водій не впорався з керуванням, виїхавши з траси і потрапивши в водойму.

Наразі відомості за вказаним фактом внесені до ЄРДР за ч. 3 ст. 286 Кримінального кодексу України. Йдеться про порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобам, якщо вони спричинили загибель кількох осіб, – повідомив начальник Ізмаїльського районного відділу поліції Віктор Герасименко.

Правоохоронці призначили експертизи у тому числі для встановлення точної причини смерті чоловіка і жінки. Наразі попередня причина – асфіксія внаслідок утоплення.

Нагадаємо, Державне бюро розслідувань завершило досудове розслідування щодо правоохоронця, винуватця трагічної дорожньо-транспортної події, яка спричинила смерть мешканки міста. Обвинувальний акт вже направлено до суду, розпочинаючи новий етап правосуддя в цьому важливому справі.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися