На Одещині знищили протикорабельну міну (ВІДЕО)

Вибухонебезпечний предмет контрольовано підірвали в морі

Сили оборони півдня знову продемонстрували ефективність, виявивши та знищивши протикорабельну міну в неподалік від одного з пляжів Одещини. Небезпечний предмет був виявлений у прибережних водах, всього кілька метрів від берега, і військовими було вжито термінових заходів для його нейтралізації. Про це повідомляють Сили оборони півдня України. 

Вибухонебезпечний об'єкт був оперативно усунений фахівцями одного з підрозділів Військово-Морських Сил, завдяки чому вдалося уникнути можливого руйнування прибережних споруд. 

Нагадуємо, що у випадку виявлення вибухонебезпечних або підозрілих предметів, ні в якому разі не можна до них наближатися, торкатися й намагатися самостійно переміщувати. Негайно обмежте доступ до небезпечної зони та повідомте відповідні служби, – йдеться в повідомленні. 


Мінна небезпека в Одеській області  

Шторм також призводить до посилення мінної небезпеки в Чорному морі. Існує серйозна загроза зриву морських мін з якорів та їх викиду на берег. Міни можуть також дрейфувати вздовж узбережжя. Одеситів та гостей міста закликають утримуватися якомога далі від пляжної зони через підвищену небезпеку. Якщо ви помітили морську міну або предмети, схожі на неї, не намагайтесь їх чіпати. Негайно повідомте про це за номером 102 для надання допомоги та безпеки всім громадянам. 

Нагадаємо, компанія “Нібулон” планує будувати 5-6 суден для розмінування на рік для потреб ДСНС. Про це генеральний директор компанії Андрій Вадатурський розповів під час зустрічі з німецькими дипломатами. Вони прибули до підприємства задля обговорення впливу війни на роботу та забезпечення розвитку експортного потенціалу Дунайських портів.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


OBZ

22 грудня 2023, 12:01

OBZ===organizacuia bor''bu so zlom////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// Вибух дрона-камікадзе в будинку у Києві зафіксували на відео...........ISKLIUCHITEL''NO =ISUSU XRISTU= PRIXODIAT K VLASTI NA ETOI CHOKNUTOI PLANETE===GITLER STALIN PUTIN TRUMEN CHERCHIL'' RUZVEL''T OBAMA TRAMP BAIDEN VILDERS LE PEN MAKRON OLLAND BERLUSKONI NEXAMMER =SVOBODA= ORBAN MERKEL'' SHREDER =ADG= SARA VAGENKNEXT SHOL''TS ERDOGAN LUKASHENKO XAMENEI SI MODI TREPETNO UDERSHUVAIUSHIE NE MILUI NE DOBRUI NE MILOSERDNUI NE EDINUI NE BLAGORODNUI NE CHELOVECHNUI ''''''''''VSEMIRNUI ZEMNOI DOM'''''''''''' A VSE ETI =DETI SATANU= UDERSHUVAIUT '''''''''VSEMIRNUI KROVAVUI DURDOM''''''''''' UPRAVLIAEMUI BOGACHAMI I IXNIMI PRIXVOSTNIAMI ZADEISTVUIUSHIMI RELIGIIU KAK ORUDIE UPRAVLIAIUSHEE BEDNUMI NARODNUMI MASSAMI VSIU SVOIU ISTORIIU IAROSTNO ISTREBLIAIUSHIE DRUG DRUGA........ ==========POTERPITE BEDNUE ZEMLIANE ETU =TIASHELUIU SHUZN''= NU VU SHE =XRISTIANE=..........NE ZAVIDUITE BOGATUM PRAVITELIAM===TRAMPU BERLUSKONI POROSHENKO PUTINU LUKASHENKO XAMENEI SI MODI ORBANU NE SVERGAITE ETIX =ISTINNUX XRISTIAN=.........POTERPITE ETU SVOIU BEDNUIU SHUZN'' VED'' NA =NEBESAX= VAS OSHUDAET =SHUZN'' VECHNAIA= =RAISKOE BLASHENSTVO=...........NO ESLI VU BUDETE SVERGAT'' BOGACHEI TO VU POPADETE V AD===SMOTRITE NE GRESHUTE===TERPITE SHUZN'' SVOIU BEDNUIU I BESPRAVNUIU..........VOT SEICHAS USHE SKORO =BLAGORODNUE XRISTIANE= PUTIN TRAMP POROSHENKO DOLSHNU VZIAT'' VLAST''===NE CHINITE IM PREPIATSTVIIA XRISTIANE VED'' VU IAVLIAETES'' LIUTUMI VRAGAMI USHE SOTNI LET ISTREBLIAIUSHIE DRUG DRUGA NA =POLIAX XRISTIANSKIX SRASHENII=..........TOL''KO BOGACHI I IXNIE PRIXVOSTNI DOLSHNU PRAVIT'' MIROM A VU BEDNUE XRISTIANE POTERPITE POSHALUISTA ETU SVOIU SUSHNOSTNUIU NEDOSHUZN'' V OSHUDANII =SHUZNI VECHNOI= NA =NEBESAX=........============S NASTUPAIUSHIM ROSHDESTVOM XRISTOVUM.........

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися