Життя в ув'язненні: в Одесі кішку майже тиждень не можуть визволити з гаража (ОНОВЛЕНО)

Тварина знаходиться там без їжі і води вже шість днів

Встежити за пересуванням наших братів менших часто буває вельми проблематично, через що виникають різні неприємні ситуації. Як подія в Одесі, про яку стало відомо в понеділок, 6 вересня. За інформацією Telegram-каналу "Одеса Сейчас", в одному із районів міста в залізному гаражі на майже тиждень залишилася замкнутою кішка.

Адміністратори ресурсу пишуть, що тварина знаходиться під замком в гаражі, розташованому між Космонавтів, 11В та дитячим садом №140. Яким чином кішка виявилася всередині споруди і чому її вчасно не помітили — невідомо.

Зате є інформація про те, що пухнастик знаходиться без їжі та води в гаражі вже майже тиждень — цілих шість днів. Місцеві жителі, котрі відреагували на шум і нявкання, начебто вже зверталися за допомогою в поліцію і до рятувальників. Однак в обох службах підкреслили, що гараж є приватною власністю, і зламати двері без юридичних наслідків — просто неможливо.

Провести "рятувальну операцію" самостійно люди також не можуть — гараж залізний і закритий відразу на три замків.

Проблем додає те, що нікому невідомо, чия це нерухомість. Дивним чином ніхто із місцевих не знає власника гаража.

"Просверліть дірку, щоб кішка могла пролізти", "Відкривайте!", "А що, взяти болгарку і відкрити  не судилося?"  пишуть обурені інтернет-користувачі під публікацією в Telegram-каналі.

Втім, знаходяться і ті, хто нагадує їм про відповідальність за псування чужого майна, що може, як мінімум, перерости в адміністративне стягнення (штраф).

В цілому ж, спостерігається єдність в неспокої щодо майбутнього кішки. Залишається сподіватися, що господар гаража незабаром вирішить відвідати свою нерухомість і визволить пухнасту полонянку із ув'язнення.

UPD: Кішку звільнили. Знайшовся власник гаража, відкрив двері і звірятко втекло. Пізніше його розшукали, дали води і нагодували.

Нагадаємо, раніше "Коментарі" повідомляли, що для деяких одеситів святкування 227-го Дня міста запам'ятається аж ніяк не чудесним концертом і грандіозним феєрверком. Так, рано вранці 3 вересня сріблястий Hyundai в'їхав в бетонну стіну неподалік залізничного вокзалу. Чи є постраждалі, читайте в нашій публікації.

Також на порталі ви можете дізнатися про пошкодженнях, які отримали відносно нові габаритні ворота на Іванівському мосту в Одесі. Деталі - в нашому матеріалі.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися