Випробував бетон на міцність: Hyundai потрапив у ДТП біля залізничного вокзалу (ФОТО, ВІДЕО)

20-річна пасажирка автомобіля госпіталізована з переломами ніг

Для деяких одеситів святкування 227-го Дня міста запам'ятається аж ніяк не чудесним концертом і грандіозним феєрверком. Так, рано вранці 3 вересня сріблястий Hyundai в'їхав у бетонну стіну неподалік залізничного вокзалу, передають "Коментарі Одеса", посилаючись на прес-службу поліції Одеської області.

В автомобільному аварії не обійшлося без постраждалих. Серйозні каліцтва отримав як 23-річний водій легковика, так і його 20-річна супутниця.

ДТП в Одессе 3 сентября 2021 фото

Хлопець втратив багато крові, щоправда зумів самостійно покинути салон автомобіля. Дівчині пощастило трохи менше — вона пробила головою лобове скло, а також отримала переломи ніг. Очевидці стверджують, що удар був настільки сильним, що у пасажирки одну із ніг вивернуло в інший бік. Діставати з автомобіля дівчину довелося прибулим на місце події рятувальникам.

ДТП сталося, тому що водій втратив пильність і в якийсь момент не зміг впоратися з керування транспортним засобом.

Поліцейські повідомляють, що дані щодо інциденту вже внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань відповідно до частини 1 статті 286 КК України. Наразі ведеться розслідування всіх обставин справи.

Нагадаємо, раніше "Коментарі" повідомляли, що на днях неподалік від Сухого Лиману відбулося вражаюче ДТП за участю легкового і вантажного автомобілів. За кермом легковика Toyota перебувала 30-річна жінка. Разом із нею в салоні знаходився її восьмирічний син. Детальніше читайте в нашому матеріалі.

Також на порталі ви можете дізнатися про те, що в Одесі двоє підлітків вирішили "підзаробити" і пограбували 11-річного хлопчика.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися