Декомунізація навпаки: до парку Подільська «повернувся» пам'ятник Леніну (ФОТО)

Пам'ятник радянському вождю в Подільську знесли сім років тому

Переможений, але не зломлений — ймовірно, саме таку назву отримав би фільм про пам'ятник радянському вождю Володимиру Леніну, який раптово "виринув" із небуття у Подільську. Як передають "Коментарі Одеса", посилаючись на місцевий Telegram-канал "PODOLSK.INFO", бюст світила пролетаріату був залишений невідомими посеред міського парку.

Повідомляється, що порушники спокою провернули свій жарт із присмаком комунізму посеред глибокої ночі. Гіпсова голова Леніна виявилася встановленою на одній із паркових клумб, розбавивши загальне засилля зелених рослин.

Як повідомляють адміністратори згаданого каналу, місцеві активісти вже намагаються обчислити жартівників, щоб ті понесли справедливе покарання.

В парк Подольска вернулся памятник Ленину (ФОТО)

До слова, відзначимо, що пам'ятник Леніну довгий час стояв у міському парку Подольська. Однак сім років тому, на тлі загальної декомунізації і "ленінопаду", скульптуру знесли. До сьогодні "повстань" радянським пам'ятників у Подільську не спостерігалося.

На інцидент традиційно відреагували чимало користувачів інтернет-простору. Цікаво, що більшість коментаторів просто не розуміють, навіщо і кому знадобилося жартувати подібним чином.

"Навіщо смітити в парку?", "Після таких жартів трапляється "ЛНР", "Просто в асфальт, якщо не представляє культурної або матеріальної цінності. Інакше  в музей або використовувати як заготовку в художню школу, або як будматеріал для фасаду",  пишуть користувачі в Мережі.

Правоохоронці поки ніяк не відреагували на те, що трапилося.

Нагадаємо, раніше "Коментарі Одеса" повідомляли, що російські окупанти продовжують свою гібридну війну проти України, використовуючи для цього всі можливості. Поміж іншого — інформаційні вкидання і вербування українців для роботи на невизнані республіки Донбасу. За інформацією прес-служби СБУ, в Києві були затримані працівники рекламного агентства, які розробляли рекламу для представників "Л-ДНР" та інші проросійські продукти. Серед іншого вони робили макети для "Харківської" та "Одеської народних республік". Подробиці — в нашому матеріалі.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


одессит

6 вересня 2021, 09:54

Ленин жив,да уж историю не переписать...

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися