Пожежа в житловому будинку: наслідки нічної атаки по Одесі (ФОТО)

Силам ППО вдалось знищити над Одеською областю 10 ударних дронів

В ніч на сьогодні ворожі сили вчинили чергову дронову атаку на мирне населення південної частини України. Зазначимо, що переважна більшість безпілотників типу "Shahed-131/136" направляли свій удар із напрямку тимчасово окупованого Криму. Про це повідомляють Сили оборони півдня України. 

За інформацією зведень, 14 дронів-камікадзе були успішно знищені: 1 на Херсонщині, 3 на Миколаївщині та 10 на Одещині. Найбільше пошкоджень відмічено в Одеському районі, де влучання сталося в законсервовану будівлю одного з об'єктів інфраструктури. Також в Одесі уламки збитого безпілотника призвели до пожежі в багатоповерхівці, яку оперативно ліквідували працівники ДСНС. На щастя, в результаті інциденту постраждалих серед цивільного населення не зафіксовано.

Обстріли Одеської області

В ніч на 22 грудня ворог вчергове атакував ударними дронами. БпЛА були запущені по Одеській, Миколаївській та Херсонській областях. Підрозділи протиповітряної оборони знищили 17 безпілотників типу "Shahed-131/136", які були випущені з тимчасово окупованої території Криму. Найбільш інтенсивна боротьба розгорнулася на Миколаївщині, де вдалося знищити 10 дронів, на Херсонщині – 4, та на Одещині – 3.

Нагадаємо, в ніч на 14 грудня ворог атакував Одесу та область ударними дронами. Загалом окупанти запустили 32 БпЛА типу "Shahed-136/131". Від падіння уламків збитих дронів пошкоджено гуртожиток, де постраждали 11 осіб, серед яких 4 дітей. 

Джерело: https://t.me/SJTF_Odes/4615


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися