Рятувальники показали як ліквідовували наслідки дронової атаки (ВІДЕО)

Серед мирного населення постраждалих немає

В ніч на сьогодні ворожі сили вчинили чергову дронову атаку на мирне населення південної частини України. В бік Одещини було запущено 10 ударних БпЛА. Уламок дрона впав на житловий будинок. Рятувальники показали як ліквідовували наслідки дронової атаки.

За інформацією зведень, 14 дронів-камікадзе були успішно знищені: 1 на Херсонщині, 3 на Миколаївщині та 10 на Одещині. Найбільше пошкоджень відмічено в Одеському районі, де влучання сталося в законсервовану будівлю одного з об'єктів інфраструктури. Також в Одесі уламки збитого безпілотника призвели до пожежі в багатоповерхівці.

Внаслідок падіння уламків збитого дрона-камікадзе, якого ворог спрямував через житлові квартали Одеси, спалахнула пожежа в багатоповерхівці, яку оперативно ліквідовано. На щастя, ніхто не постраждав. Психологи ДСНС надавали допомогу мешканцям будинку, – йдеться в повідомленні. 


Ранкова ракетна атака

Сьогодні вранці окупанти запустили по Одесі крилаті ракети. Ворог поцілив у житлові будинки мирних жителів. За інформацією начальника Одеської ОВА Олега Кіпера внаслідок атаки двоє одеситів загинули. 15 людей отримали поранення, серед них двоє дітей - 6 та 8 років. 

Нагадаємо, з початку війни 24 лютого задокументовано 202 факти обстрілу військовослужбовцями збройних сил РФ об’єктів цивільної та цивільної інфраструктури міста та області. Зокрема суттєво пошкоджено понад 300 житлових будинків. Чим обстрілювали Одеську область – читайте в матеріалі.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися