Голяка в Молдову: одеські прикордонники затримали екстравагантного ухилянта (ВІДЕО)

Ухилянт намагався перепливти річку й потрапити в Молдову

Прикордонники Подільського загону виявили 22-річного чоловіка, який спробував незаконно перетнути державний кордон на придністровському сегменті з Молдовою. Затримання стало можливим завдяки оператору безпілотника, обладнаного тепловізором, який виявив невідому особу поблизу села Розалівка Роздільнянського району. Про це повідомляє Південне регіональне управління Держприкордонслужби України.

Під час спроби перетинання річки Кучурган убрід, порушник встиг перекинути деякі речі на інший берег, але, побачивши наближення прикордонного наряду, вирішив заховатися серед очерету. Заарештований чоловік вийшов на берег повністю мокрий і без верхнього одягу. Прикордонники негайно доставили його у підрозділ, забезпечили сухим теплим одягом та надали гарячий чай.

Щодо порушника складено протокол про адміністративне правопорушення за ч. 1 ст. 204-1 КУпАП "Незаконне перетинання або спроба незаконного перетинання державного кордону України". Справа передана до суду для вирішення покарання для ухилянта.


Раніше “Коментарі” писали, що на Одещині біля кордону з Молдовою прикордонники затримали трьох порушників у рясах та одного у спортивному одязі. Під час з’ясування обставин виявилося, що із трьох “батюшок” лише один є кліриком, який належить до церкви з керівним центром в країні-агресорі – Росії. Саме він і забезпечив церковним вбранням двох своїх попутників. 

Крім того, прикордонники Одеської області розкрили цікавий випадок, коли ухилянти, які намагалися незаконно виїхати за кордон підробленими документами, самі стали жертвами шахрайської схеми. За даними прикордонників, вони зупинили шість спроб незаконного виїзду осіб за кордон за допомогою підроблених документів, які, здавалося б, показували їхню інвалідність. Однак виявилося, що самі правопорушники стали "жертвами" зловмисницької схеми.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися