"Миттєва карма": на Одещині ухилянти потрапили "на гачок" шахраїв

Прикордонники на Одещині запобігли втечі шести ухилянтів

Прикордонники Одеської області розкрили цікавий випадок, коли ухилянти, які намагалися незаконно виїхати за кордон підробленими документами, самі стали жертвами шахрайської схеми. Про це повідомляє Державна прикордонна служба України.

За даними прикордонників, вони зупинили шість спроб незаконного виїзду осіб за кордон за допомогою підроблених документів, які, здавалося б, показували їхню інвалідність. Однак виявилося, що самі правопорушники стали "жертвами" зловмисницької схеми.

Не дивлячись на грошову винагороду, яку вони заплатили шахраям, документи, які були їм видані, виявилися жахливою фальшивкою. Зловмисники також намагалися скористатися особливостями проїзду транзитної ділянки автодороги "Одеса-Рені". Національна поліція вже розпочала розслідування цього випадку.

Невдалі спроби втекти за кордон 

На Одещині правоохоронці затримали кримінальну групу, яка незаконно організовувала переправу осіб через кордон, і використовувала для цього підроблену "швидку" медичну карету. Інцидент стався під час комендантської години.

Також ми писали, що прикордонники неподалік населеного пункту Окни, що на Одещині, затримали мешканців Київської, Донецької, Сумської, Івано-Франківської, Тернопільської, Рівненської та Миколаївської областей. Усі чоловіки намагалися незаконно перетнути державний кордон та потрапити до сусідньої країни.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися