Одесити, що постраждали від обстрілу продемонстрували свою силу духу: що зробили люди (ФОТО)

Зранку 29 грудня окупанти запустили по Одесі вісім ракет, три з них влучили по житлових будинках

Мешканці Одеси, що вчора постраждали від обстрілів, виявили неймовірну силу духу та волю до життя. Навіть попри трагедію, на яку їм довелося зіткнутися, вони вирішили встановити посеред зруйнованого подвір'я новорічну ялинку. Про це повідомляє пресслужба ДСНС в Одеській області. 

Мешканці, що постраждали сьогодні від обстрілів — увімкнули гірлянду на ялинці, яка стоїть у самісінькому центрі понівеченого внутрішнього двору багатоповерхівок. Таку жагу до життя та перемоги світла над темрявою мають лише наші люди, лише українці! Світло переможе! Життя переможе!, – йдеться в повідомленні. 

Більше про ракетний обстріл

Загалом по півдню ворог випустив дев’ять ракет, шість з них вдалось збити силам оборони. Імовірно летіли Х-101/555/55 – одну з них знищили Миколаївщині і 5 на Одещині. Три ракети в Одесі влучили в житлові будинки. Приватний будинок зруйновано вщент, триповерховий багатоквартирний зазнав критичних руйнувань, там загинула одна людина, в одному з житлових комплексів ракета прошила багатоповерхівку, розірвавшись всередині, випаливши кілька поверхів, тут виявлено 2 загиблих. 

Нагадаємо, внаслідок ракетного удару по місту Одеса сталося влучання у триповерховий будинок, з якого рятувальники тільки що витягли тіло загиблої людини з-під завалів. Кількість жертв цього трагічного інциденту зросла до трьох осіб. Пошукові операції на місці події тривають. Перші кадри з місця прильоту – в матеріалі

В ніч на 29 грудня ворожі сили вчинили чергову дронову атаку на мирне населення південної частини України. Зазначимо, що переважна більшість безпілотників типу "Shahed-131/136" направляли свій удар із напрямку тимчасово окупованого Криму. На щастя, в результаті інциденту постраждалих серед цивільного населення не зафіксовано. Рятувальники показали як ліквідовували наслідки дронової атаки – відео за посиланням. 



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися