Жінка, яка постраждала внаслідок обстрілу Одеси в новорічну ніч, зараз у важкому стані: деталі

Загалом в одеських лікарнях зараз перебувають понад 10 постраждалих

В Одеській міській раді повідомили, що станом на сьогодні в лікарнях міста знаходиться 13 мешканців міста, які постраждали внаслідок атак 29 та 31 грудня. З них три — в тяжкому стані.

Одну з пацієнток у важкому стані госпіталізували до опікового відділення міської лікарні. Завідувач відділення Олександр Ставратій розповів журналістам більш детально про стан постраждалої. 

"У ніч з 31 на 1 службою екстреної медичної допомоги була доставлена у важкому стані молода жінка. Госпіталізована у блок інтенсивної терапії, де перебуває по теперішній час. У неї опіки полум'ям 1-2 ступені, до 30% поверхні тіла, забій м'яких тканин голови середньої важкості, опіковий шок", — розповів Олександр Ставратій.

Нагадаємо, що у новорічну ніч російські окупанти обстріляли Одещину дронами. Загалом атака тривала кілька годин. Сили оборони збили над регіоном 28 дронів типу Shahed. В результаті атаки в влучання у портову інфраструктуру. Пошкоджені щонайменше три багатоквартирні будинки, три приватні будинки, господарські споруди.

“Коментарі” писали, що внаслідок трагічної нічної атаки ворожих сил на Одесу 1 січня 2024 року, органи прокуратури розпочали досудове розслідування за фактом порушення законів та звичаїв війни. Про це повідомляє Одеська обласна прокуратура.  За даними слідства, ворог здійснив масовану атаку за допомогою безпілотників по Одесі та області. Внаслідок цього загинув 15-річний підліток, а троє місцевих жителів отримали поранення та були госпіталізовані.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися