В Одесі злодії обікрали нардепа від «Слуги народу»

На місцевому ринку злодії витягнули у політика гаманець

Не кращим чином склалася чергова робоча поїздка народного депутата від політсили "Слуга народу" Олександра Гайду в Одесу. Як повідомляють "Одеса Коментарі", посилаючись на Telegram-канал "Чорний список Одеса", у столичного політика на Київському ринку витягли гаманець і зникли в невідомому напрямку.

Загальна сума збитку, за попередніми підрахунками, дорівнює 6490 грн. При цьому, згідно з наявною інформацією, в гаманці окрім грошей (3800 гривень, 100 доларів) були присутні ще банківські картки і одразу три різних флешки.

Повідомляється, що нардеп звернувся в поліцію, де вирішується питання щодо відкриття кримінального провадження. Швидше за все, інцидент буде розглядатися відповідно до статті 185 Кримінального Кодексу України (крадіжка). Розслідування триває, злодюжок, котрі зазіхнули на майно депутата, посилено розшукують.

"Цікаво, що на флешках? Може, там інфа на мільйон, що так шукають?", "Це Одеса, крихітко! Чомусь мені здається, що на флешці щось ду-у-уже цікаве. Ну не став би нардеп за 200 баксів так заморочуватися", "Це був Робін Гуд", "Ну прям дуже збіднів!", "Товаришу Злодію, оприлюдніть вміст флешок!", "Вкрали вкрадене", "Побув з народом, так би мовити", "У простої людини поліцаї навіть заяву не прийняли б", "Це в Києві ти депутат, а в Одесі — ледве-ледве поц", — так новину про крадіжку у Гайду сприйняли більшість одеських інтернет-користувачів.

Нагадаємо, раніше "Коментарі" повідомляли, що в Болградському районі були затримані іноземні громадяни — 40-річний чоловік і його 36-річна дружина — за підозрою в пограбуванні їхньої знайомої. Посеред ночі вони увірвалися в будинок і погрожували господині ножем. Чим закінчилася надзвичайна подія, читайте в нашій публікації.

Також на порталі ви можете дізнатися, як покарали двох підлітків, які відібрали у 11-річного хлопчика сумку з мобільним телефоном. Подробиці інциденту — в нашому матеріалі.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Victor

15 лютого 2023, 19:49

Гайду полный поц, и подруга его блядь подзаборная!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися