Житель Одеської області поглумився над тілом померлої сестри — деталі

Перед цим чоловік разом із родичкою кілька днів поспіль вживали алкоголь

Величезна кількість алкоголю ніколи не призводить до гарних наслідків. Іноді п'янка здатна звести людини в могилу, як це сталося із 42-річною мешканкою Одеської області. При цьому, згідно з інформацією співробітників Білгород-Дністровського районного відділення поліції, її тіло значно спотворили подальші рішення її брата.

Днями в одному із сіл Татарбунарської ОТГ виявили труп жінки. На превеликий жах знайшли, тіло знаходилося на дні колодязя в приватному господарстві. Встановити особу загиблої вдалося дуже швидко, в ній упізнали жительку Ізмаїльського району, яку до цього вважали зниклою безвісти.

Тіло виявили на території домоволодіння, яке належало братові загиблої. Після розмови з поліцейськими він зізнався, що знав про смерть сестри.

Житель Одесской области надругался над телом умершей сестры

За його словами, вони кілька днів поспіль розпивали алкоголь, а на черговий день, прокинувшись, чоловік зрозумів, що його родичка не дихає. Злякавшись того, що більшість людей вирішать, що це вбивство, він вирішив швидко діяти і викинув тіло до найближчого колодязя.

Через отримані під час падіння каліцтва труп доволі сильно постраждав. Однак експертиза встановила, що смерть жінки настала з природних причин. Утім її братові все одно світить близько трьох років за ґратами, його судитимуть за ч.1 статті 297 КК України — за наругу над тілом покійної.

Нагадаємо, раніше "Коментарі Одеса" повідомляли, що в Подільському був підстрелений чоловік з дробовика під час полювання. Чому від заяви в поліцію потерпілий відмовився, читайте в нашому матеріалі.

Також на порталі ви можете дізнатися, що в Болградському районі були затримані іноземні громадяни — 40-річний чоловік і його 36-річна дружина — за підозрою у пограбуванні їхньої знайомої. Посеред ночі вони увірвалися в будинок і погрожували господині ножем. Подробиці — в нашій публікації.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися