В Одеській області водій наїхав на пішохода: в якому стані потерпілий

Водія перевірили на сп'яніння, але виявилося, що він був тверезий

Вчора, 5 січня, на вулиці Чорноморській селища Великодолинське сталася дорожньо-транспортна пригода, що викликала травмування пішохода. Поліція проводить ретельне розслідування події, щоб встановити всі обставини і винуватця інциденту. Про це повідомляє ГУНП в Одеській області. 

За попередньою інформацією, водій автомобіля "Volkswagen Passat" допустив наїзд на чоловіка, який переходив дорогу в невстановленому місці. Потерпілого доставили до лікарні, де були виявлені закрита черепно-мозкова травма, струс головного мозку та закритий перелом гомілки.

Водія перевірили на сп'яніння, але виявилося, що він був тверезий. Слідчі поліції розпочали проведення кримінального розслідування за статтею 286 Кримінального кодексу України.

З метою встановлення повних обставин ДТП, автомобіль був поміщений на арештмайданчик для проведення експертиз. Правоохоронці заохочують усіх учасників дорожнього руху дотримуватися Правил дорожнього руху, водіїв бути уважними та пішоходів перетинати дорогу лише по пішохідному переходу, особливо в темний час доби, позначаючи себе світлоповертальними елементами.

ДТП на Одещині

У місті Березівка, Одеська область, поліцейські направили до суду водія із сусідньої Миколаївської області, який в серпні минулого року скоїв ДТП, не надавши перевагу водійці автомобіля HONDA, що мала перевагу на дорозі. Жінка отримала середньої тяжкості травму – перелом стопи.

Зазначимо, за даними поліції, 2023 році в Одесі та області сталося не одна тисяча ДТП. Найчастіше аварії трапляються через недотримання водіями чи пішоходами правил дорожнього руху.  “Коментарі” розібрались де найнебезпечніші ділянки дороги в Одеській області.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися