У Київському районі Одеси промишляли квартирні злодії (ФОТО, ВІДЕО)

Двоє затримані «випотрошили» квартиру на першому поверсі

Одеські поліцейські оперативно спрацювали, відстежуючи квартирних злодіїв, які скоїли напад на одну із квартир на проспекті Академіка Глушка. Як повідомляють "Коментарі Одеса", посилаючись на інформацію прес-служби поліції Одеської області, в Київському районі було затримано двох 36-річних жителів регіону.

Правоохоронці наголошують, що при собі у арештантів були речі, що належать господарям обікраденій квартири, а також можливе знаряддя скоєння злочину.

Схема скоєння злочину у порушників була вельми простий —  за "об'єкт" вони обрали квартиру на першому поверсі багатоквартирних будинків. Потім, дочекавшись моменту, коли господарі покинуть своє житло, вони за допомогою кусачок зрізали металеві грати і відтисли вікно.

В Киевском районе Одессы промышляли квартирные воры

Один із підозрюваних орудував всередині квартири, збираючи ювелірні прикраси і інші цінні речі, а його подільник перебував "на стрьомі".

Як стверджують поліцейські, вистежити злодіїв вдалося дуже оперативно. Вже відомі і їхні особисті дані: один — житель Одеси, другий — із Білгород-Дністровського.

Наразі правоохоронці проводять додаткові перевірки, вивчають спосіб дій затриманих на предмет їхньої можливої причетності до інших подібних правопорушень. За фактом же саме цього інциденту вже відкрито кримінальне провадження відповідно до частини 3 статті 185 КК України.

Нагадаємо, раніше "Коментарі" повідомляли, що н е найкращим чином склалася чергова робоча поїздка народного депутата від політсили "Слуга народу" Олександра Гайду в Одесу. У столичного політика на Київському ринку витягли гаманець і зникли в невідомому напрямку. Скільки грошей було вкрадено, читайте в нашому матеріалі.

Також на порталі ви можете дізнатися, що в Болградському районі були затримані іноземні громадяни — 40-річний чоловік і його 36-річна дружина — за підозрою в пограбуванні їхньої знайомої. Посеред ночі вони увірвалися в будинок і погрожували господині ножем.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися