На Одещині 10-річний хлопчик потрапив до лікарні з алкогольним отруєнням: подробиці

Житель Одеської області напоїв трьох дітей

Житель Одеського регіону напоїв трьох дітей алкогольними напоями. В результаті один із хлопчиків опинився у лікарні. Наразі чоловік має понести відповідальність за доведення до стану сп'яніння трьох дітей, а їхні батьки – за невиконання своїх обов’язків. Про це повідомили в Головному управлінні національної поліції в Одеській області. 

Так, троє підлітків: 10-ти, 11-ти та 12-т років зібралися у найстаршого з них в гостях. Коли дорослих не було вдома, їхній квартирант запропонував дітям відмітити свята домашнім вином. Почали пити вдома, а закінчили у парку на лавці, де їх помітила вчителька. Найменший хлопчик вже почувався погано і жінка викликала йому “швидку”. Наразі з усіма дітьми все добре

“Відносно молодого чоловіка, який довів неповнолітніх до стану сп'яніння, склали протокол за ч. 1 ст. 180 Кодексу України про адміністративні правопорушення. Батьки старших двох хлопчиків за невиконання обов'язків щодо виховання дітей притягуються до відповідальності за ч. 1 ст. 184 КУпАП. А батьки 10-річного хлопчика, відносно яких протягом року вже складали протокол за те, що не слідкували за навчанням сина і той пропускав уроки, – за ч. 2 ст. 184 того ж кодексу. Усім їм загрожує покарання штрафом. Адміністративні матеріали правоохоронці скерували до суду”, - йдеться в повідомленні поліції.

“Коментарі” писали, що на Одещині п’ятирічний хлопчик опинився у лікарні з алкогольним отруєнням. Інцидент стався в Подільському районі. Наразі правоохоронці з’ясовують усі деталі справи. Про це повідомили в Головному управлінні національної поліції в Одеській області.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися