В Одеській області 5-річний хлопчик отруївся алкоголем перед Новим роком: подробиці

Наразі вирішується питання про притягнення матері до відповідальності

На Одещині п’ятирічний хлопчик опинився у лікарні з алкогольним отруєнням. Інцидент стався в Подільському районі. Наразі правоохоронці з’ясовують усі деталі справи. Про це повідомили в Головному управлінні національної поліції в Одеській області.

Напередодні Нового року, поки дорослі займалися хатніми справами, їхній п'ятирічний син, залишений без нагляду, випив вино зі склянки, що стояла на столі. Мати, побачивши, як дитина вжила алкогольний напій, одразу викликала “швидку”. У лікарні хлопчику надали необхідну допомогу і відпустили його додому.

“Вирішується питання про притягнення  матері до відповідальності за неналежне виконання батьківських обов'язків за ч. 1 ст. 184 Кодексу України про адміністративні правопорушення. Її санкція передбачає попередження або накладення штрафу у розмірі від 850 до 1700 гривень”, - зазначив начальник відділу поліцейської діяльності № 2  Подільського районного управління поліції Сергій Чепіль.

Раніше “Коментарі” писали, що аоліцейські розпочали розслідування за фактом смерті та отруєння дев’ятьох жителів села Старостине Роздільнянського району. Троє людей померли, шестеро – у лікарні у тяжкому стані. Про це повідомляє пресслужба Національної поліції в Одеській області. 

Крім того, минулого місяця до Одеського обласного центру контролю та профілактики хвороб надійшло екстрене повідомлення щодо госпіталізації чоловіка з діагнозом отруєння грибами. 70-річний житель Березівського району, на власному городі зібрав гриби, які він вважав їстівними. Разом з дружиною вони скуштували “врожай”, а вже через 12 годин відчули себе зле: у обох була нудота, блювання, пронос.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися