Нещаслива «Фелічита»: під Одесою горіла турбаза (ФОТО, ВІДЕО)

Серйозно від вогню постраждали чотири будинки відпочинку

Не таке "щасливе" життя — з пожежею і значним збитком — уявляли собі господарі турбази "Фелічита", обираючи їй назву. Як повідомляють "Коментарі Одеса", посилаючись на інформацію Державної служби надзвичайних подій в Одеській області, саме на цій базі, розташованій у смт Затока, і сталося загоряння вранці 8 вересня.

Повідомлення про пожежу надійшло рятувальникам о 6:20. Оперативно прибувши на місце події, пожежники змогли встановити, що мінімум чотири будинки охоплені полум'ям, і вогонь загрожує іншим будівлям та майну, яке знаходиться на території.

Несчастливая Феличита: под Одессой горела турбаза (ФОТО, ВИДЕО)

Локалізувати пожежу вийшло вже через півгодини після надходження на "101" дзвінка — о 6:54. Ще трохи більше години рятувальникам знадобилося, щоб повністю загасити всі осередки загоряння.

В цілому вогонь пошкодив територію площею 120 квадратних метрів. У злагодженій роботі щодо гасіння пожежі взяли участь 18 пожежників, посильний внесок внесли ще шестеро рятувальників із місцевих пожежних команд "Шабо" і "Кароліно-Бугаз" (по троє з кожної). Всього було використано шість різних одиниць техніки.

Відзначається, що ні потерпілих, ні загиблих на "Фелічиті" не зафіксовано. Все тому, що сезон відпочинку практично закінчився, а базу в основному населяли співробітники. Ті 25 осіб, які проживали в будиночках, змогли евакуюватися ще до прибуття пожежників.

Нагадаємо, раніше "Коментарі" повідомляли, що на днях одеські рятувальники займалися усуненням пожежі в смт Лиманське, яке знаходиться в Роздільнянському районі. При гасінні вогню співробітники ГСЧП виявили на згарищі загиблого. Подробиці — в нашому матеріалі.

Також на порталі ви можете дізнатися про те, яких збитків було завдано вогнем в селі Антонюки Березовського району, де горів місцевий магазин.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися