На Одещині залишають без світла понад 90 міст: подробиці

ДТЕК продовжує відновлювати електропостачання для тисяч одеських родин

Сьогодні, станом на 12 годину дня, спеціалісти ДТЕК: Одеські тепломережі повернули світло ще до 4 населених пунктів Одеської області. Про це повідомили в компанії. 

Наразі тимчасово без електропостачання залишаються ще 93 міста і села. Фахівці докладають сили, що повернути людям світло. 

На відео можна побачити, як лагодить мережі одна з бригад у Подільському районі. Крижаний вітер пронизує наскрізь, мороз також дається взнаки.

 

“Хлопці трудяться, щоб якнайшвидше відновити електропостачання в кожну домівку. Ми розуміємо, як люди чекають на світло, тож працюємо цілодобово”, - зазначили в компанії. 

У разі відсутності світла можна звернутися: 

• приватні повідомлення на сторінці фейсбук;

• спеціальну форму на сайті в розділі “Відсутня електроенергія?”; 

• чат-бот Telegram та Viber;

“Коментарі” писали, що протягом кількох днів на Одещині вирувала негода. Саме тому в місті були розгорнуті травматологічні пункти. В департаменті охорони здоров'я Одеської міської ради розповіли, що впродовж 9 січня до міських травмпунктів звернулись 34 людини. Про це повідомили місцеві ЗМІ. Як зазначили медики, то це невеликий показник, порівняно з попередніми роками, коли за день могло звернутись до ста людей.

Нагадаємо, що на автомобільних дорогах загального користування державного значення Одеської області ускладнень в русі немає. Проїзд забезпечено. Про це повідомили в Службі відновлення та розвитку інфраструктури в Одеській області. Впродовж минулої доби, та зараз дорожники продовжують усувати наслідки негоди, виконуючи снігоочисні роботи та обробку автомобільних доріг протиожеледними матеріалами. Всього працює 117 одиниць дорожньої техніки та 143 працівника.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися