Антициклон на Одещині: скільки авто рятувальники дістали зі снігової пастки

В Одеській області все ще вирує негода

Рятувальна служба Одещини активно працює, щоб допомогти жителям подолати наслідки негоди. За останню добу було врятовано 14 автомобілів, що застрягли в снігових заметах. Про це повідомляє ДСНС в Одеській області. 

9 машин було знайдено у Подільському районі, 3 - в Одеському, а по одній в Роздільнянському та Березівському районах.

Рятувальники продовжують надавати допомогу мешканцям, які стали заручниками негоди. Нагадуємо – вирушаючи в дорогу треба дізнаватись про погодні умови та прослуховуватися до попереджень, – йдеться в повідомленні. 

Наслідки негоди на Одещині 

Упродовж 9 січня робоча бригада працівників енергетичних служб активно працювала для відновлення електропостачання в Одеській області після снігопадів та сильного вітру. Виконані ремонтні роботи включають відновлення 78 повітряних ліній та 920 трансформаторних підстанцій. До ранку 10 січня світло було відновлено для 35 006 родин у 322 містах і селах регіону. На жаль, станом на 08:30 10 січня ще 97 населених пунктів залишаються без електропостачання, з них 1 - частково.є 

Зазначимо, на дорогах Одеської області працює 129 одиниць техніки для забезпечення безпеки та проїзду. У зв'язку з негодою, місцева влада та правоохоронні органи закликають громадян максимально обмежити свої поїздки, дотримуючись безпечної дистанції та умов проїзду.

В морі відбулося надзвичайне природне явище, яке здивувало багатьох — паріння моря, часто його називають кипінням. Це природне явище виникає, коли температура морської води виявляється значно вищою, ніж температура повітря.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися