В Одесі поліцейський «кришував» порнобізнес (ФОТО)

Працівника правоохоронних органів затримали співробітники ДБР

26-річному працівникові Управлінню стратегічних розслідувань в Одеській області загрожує перебування за гратами через співпрацю з панянкою, яка займалася порнографічним бізнесом. Як повідомляють "Коментарі Одеса", посилаючись на прес-службу Державного бюро розслідувань, одеського правоохоронця днями затримали під час передачі хабара.

Як виявилося, винахідливий слідчий запропонував одеситці, яка промишляла незаконними справами, угоду — вона продовжує свій "бізнес", а він "за помірну плату" закриє очі на те, що відбувається. Такий симбіоз тривав близько двох років.

Зауважимо, що жінка займалася не тільки поширенням порнографії, але і її виготовленням. "Кришування" від правоохоронця тривало із жовтня 2019 року до квітня 2021-го.  За цей час поліцейський отримав від одеситки більш 259 тисяч гривень.

Співробітники ГБР зробили затримання під час передачі чергової "плати". Відкрутитися у чоловіка не вийшло, адже купюри були помічені спеціальною фарбою, яку проявили за допомогою ультрафіолетового світла.

В Одессе полицейский

Наразі поліцейському загрожує до 5 років за гратами згідно з частиною 2 статті 369-2 КК України (зловживання службовим впливом). Обвинувальний акт вже знаходиться в судовому розгляді.

Повідомляється, що Державному бюро розслідувань всіляко сприяли представники одеської поліції.

Нагадаємо, раніше "Коментарі Одеса" повідомляли, що в ніч на 8 вересня в Одесі сталася дорожньо-транспортна пригода за участю поліцейського автомобіля. Два легковики не змогли роз'їхатися на Молдаванці — зіткнення сталося на перехресті вулиць М'ясоїдівська і Болгарська. Хто винен в інциденті, читайте в нашому матеріалі.

Також на порталі ви можете дізнатися про те, що н е найкращим чином склалася чергова робоча поїздка народного депутата від політсили "Слуга народу" Олександра Гайду в Одесу. У столичного політика на Київському ринку витягли гаманець і зникли в невідомому напрямку. Деталі — в нашій публікації.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися