У ДТП на Молдаванці за участю поліції постраждало п'ятеро людей

Таксист не поступився дорогою поліцейському автомобілю

У ніч на 8 вересня в Одесі сталася дорожньо-транспортна пригода за участю поліцейського автомобіля. Два легковики не змогли роз'їхатися на Молдаванці  зіткнення сталося на перехресті вулиць М'ясоїдівська і Болгарська. Новину повідомляють "Коментарі Одеса", посилаючись на інформацію "Думської".

Винуватцем ДТП вважається водій Nissan Primera. За непідтвердженою інформацією, уродженець Полтавської області працює в Одесі таксистом, і під час аварії виконував чергове замовлення. У поліції зазначають, що на цьому перехресті перевагу мав поліцейський Renault Duster, однак водій таксі проігнорував цей факт, внаслідок чого врізався у службовий позашляховик.

Встановлено, що травми різної тяжкості отримало відразу п'ятеро учасників аварії, серед яких — дві поліцейські. У 29-річної пані капітан зламана верхня третина гомілки, а у 27-річної оперуповноваженої діагностована травма суглоба. Також у поліцейському автомобілі знаходився цивільний, він госпіталізований із переломом лівої кисті.

Не обійшлося і без травм у пасажирів другої машини. 32-річний чоловік отримав множинні садна голови, у нього забита грудна клітка. Ще один пасажир, вже 33 років, також доставлений в лікарню з забоєм грудної клітки — з лівого боку.

Проводиться з'ясування всіх обставин того, що сталося. У Мережі очевидці повідомляють, що нібито обидва автомобілі їхали зі швидкістю, яка перевищує дозволену.

Нагадаємо, раніше "Коментарі Одеса" повідомляли, що про дессітов, люблячих швидкісну їзду в межах міста, доведеться засмутити. У середу, 7 вересня, працівники муніципальної дорожньої служби, встановили так звані "берлінські подушки" безпеки на площі Дерев'янко. Що це і для чого вони потрібні, читайте в нашому матеріалі.

Також на порталі ви можете дізнатися подробиці нічного ДТП, що сталося біля ж/д вокзалу після Дня міста.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися