З десяток рятувальників гасили пожежу в Одесі (ФОТО)

Загиблих та постраждалих серед людей немає

Сьогодні вночі екстрені служби отримали виклик на лінію "101" про пожежу. Вона спалахнула в приватному будинку на вулиці Бернардаццї в місті Одеса. Про це повідомляє ДСНС в Одеській області. 

Прибувши на вказану адресу, рятувальники виявили загоряння даху в одноповерховому приватному будинку. Вогнеборці зуміли повністю ліквідувати загоряння менше ніж за годину, запобігши подальшому поширенню вогню.

Наразі встановлюються причина пожежі та збитки, проте важливо відзначити, що жертв чи травмованих вдалося уникнути. У ліквідації загоряння було залучено 3 одиниці техніки та 13 вогнеборців від ДСНС

Пожежі на Одещині 

Нагадаємо, нещодавно в службу порятунку надійшло повідомлення про пожежу, що виникла в селі Дачне, Одеському районі, за адресою: провулок Лікарняний. Прибувши на місце події, рятувальники виявили горіння невеликої надвірної споруди, де зберігалися дрова. 

Також до Служби Порятунку надійшло повідомлення про загоряння у квартирі. Рятувальники ДСНС оперативно прибули на місце подій. Так, вогнеборці з’ясували, що у Приморському районі Одеси на вулиці Жуковського загорілося домашнє майно у квартирі на 3-му поверсі 4-х поверхового житлового будинку.

Зазначимо, на Одещині по-справжньому зимова погода, кожен хоче обігріти своє житло, але не кожен робить це безпечно. Лише з початку місяця в Одесі та області сталось 69 пожеж у житловому секторі, внаслідок яких загинуло 7 осіб.

Читайте також