Вогонь швидко розповсюджувався: подробиці пожежі на Одещині

Загальна площа пожежі склала 80 м.кв.

Учора ввечері в службу порятунку надійшло повідомлення про пожежу, що виникла в селі Дачне, Одеському районі, за адресою: провулок Лікарняний. Прибувши на місце події, рятувальники виявили горіння невеликої надвірної споруди, де зберігалися дрова. Про це повідомляє ДСНС в Одеській області.

Відчутний ризик існував через швидке поширення вогню через використання легкозаймистих матеріалів. Особлива увага була приділена тому, щоб вогонь не перекинувся на поруч розташовані житлові будинки, і завдяки оперативній реакції команди рятувальників пожежу вдалося загасити за півтори години на площі близько 80 метрів квадратних.

Внаслідок цього інциденту ніхто не постраждав. За попередніми даними, причиною загоряння стало коротке замикання в електричній мережі, що обслуговувала споруду. Відомості про завданий збиток та інші обставини цього інциденту в цей час з'ясовуються. Додатково важливо відзначити, що завдяки професіоналізму 12 вогнеборців та застосуванню двох одиниць спецтехніки, вдалося уникнути більших наслідків.


Нагадаємо, до Служби Порятунку надійшло повідомлення про загоряння у квартирі. Рятувальники ДСНС оперативно прибули на місце подій. Так, вогнеборці з’ясували, що у Приморському районі Одеси на вулиці Жуковського загорілося домашнє майно у квартирі на 3-му поверсі 4-х поверхового житлового будинку.

Крім того, на лінію “101” надійшло повідомлення про пожежу в приватному житловому секторі в Маяківській територіальній громаді, в селі Лібенталь, по вулиці Троїцька. По прибуттю на місце виклику вогнеборці встановили, що горить літня кухня та домашнє майно. Рятувальникам вдалось запобігти розповсюдження вогню, врятувавши поряд розташований житловий будинок на суму – 200 000 грн. На ліквідацію пожежі залучено 2 одиниці техніки та 8 рятувальників.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися