На Одещині з початку року сталося майже 70 пожеж: у чому причина

Щоб уникнути таких неприємних подій треба дотримуйтесь правил безпеки

На Одещині утримується по-справжньому зимова погода. Кожен хоче обігріти своє житло, але не кожен робить це безпечно. Лише з початку місяця у Одесі та області сталось 69 пожеж у житловому секторі, внаслідок яких загинуло 7 осіб. Про це повідомили в ДСНС в Одеській області.
Рятувальники зазначили, що майже в кожному випадку винуватці - люди, а точніше - їх безвідповідальне ставлення до власної безпеки. Щоб уникнути таких неприємних подій запам’ятайте та дотримуйтесь основних правил безпеки:
- Не перевантажуйте електромережу;
- не використовуйте саморобні або несертифіковані обігрівальні прилади та несправні печі;
- не встановлюйте генератори у приміщеннях;
= не залишайте дітей без нагляду.

Пожежі на Одещині

11 січня  о 15:53, надійшло повідомлення до Служби порятунку про серйозне загоряння житлового будинку в селі Бурлача Балка, що в Одеському районі, на вулиці Центральній. Негайно пожежно-рятувальні підрозділи вирушили на виклик. Про це повідомляє ДСНС в Одеській області.
9 січня ввечері в службу порятунку надійшло повідомлення про пожежу, що виникла в селі Дачне, Одеському районі, за адресою: провулок Лікарняний. Прибувши на місце події, рятувальники виявили горіння невеликої надвірної споруди, де зберігалися дрова. Про це повідомляє ДСНС в Одеській області.
Крім того, 7 січня в Одеській області пожежники ліквідували дві пожежі в приватному секторі. Про це повідомили в ДСНС в Одеській області.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися