Будинок знищено вогнем: на Одещині сталась сильна пожежа

Господаря будинку госпіталізували до лікарні

Вчора о 15:53, надійшло повідомлення до Служби порятунку про серйозне загоряння житлового будинку в селі Бурлача Балка, що в Одеському районі, на вулиці Центральній. Негайно пожежно-рятувальні підрозділи вирушили на виклик. Про це повідомляє ДСНС в Одеській області. 

По прибуттю рятувальників виявлено загоряння домашнього майна в одноповерховому житловому будинку. Близько 16:29 пожежу вдалося локалізувати, а о 16:49 вона була повністю ліквідована, однак на жаль, на площі 40 м кв. будинок був повністю знищений.

Внаслідок цієї трагедії власник будинку, громадянин 1959 року народження, отримав опіки рук середньої тяжкості та був госпіталізований до лікарні. Причини пожежі та вартість завданих збитків наразі встановлюються.

До ліквідації пожежі було залучено 3 одиниці техніки та 15 вогнеборців від Державної служби з надзвичайних ситуацій. Ситуацію тривожно аналізують, долучені слідчі продовжують з'ясовувати подробиці та обставини цієї події.

Пожежі на Одещині

Нагадаємо, нещодавно в службу порятунку надійшло повідомлення про пожежу, що виникла в селі Дачне, Одеському районі, за адресою: провулок Лікарняний. Прибувши на місце події, рятувальники виявили горіння невеликої надвірної споруди, де зберігалися дрова.

Також до Служби Порятунку надійшло повідомлення про загоряння у квартирі. Рятувальники ДСНС оперативно прибули на місце подій. Так, вогнеборці з’ясували, що у Приморському районі Одеси на вулиці Жуковського загорілося домашнє майно у квартирі на 3-му поверсі 4-х поверхового житлового будинку.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися