Подорож ледь не закінчилась трагедією: одеські прикордонники врятували мати з дитиною

На пункті пропуску "Старокозаче" загорівся автомобіль

У пункті пропуску "Старокозаче", що розташований на кордоні з Молдовою, прикордонники виявилися справжніми героями, врятувавши від пожежі 29-річну громадянку України та її шестирічну доньку. Південне регіональне управління Держприкордонслужби України розкрило деталі надзвичайної події. 

Подія сталася, коли автомобіль матері під час перетинання кордону раптово загорівся через проблеми з електроживленням. Негайна реакція прикордонного наряду дозволила евакуювати жінку та дитину з легковика та оперативно локалізувати вогонь.

Після усунення технічних несправностей, сімʼя, подякувавши охоронцям кордону за надану допомогу, продовжила подорож, – йдеться в повідомленні. 

Нагадаємо, у зв'язку з погіршенням погодних умов та негодою, поліцейські в регіоні продовжують нести важливу місію допомоги громадянам, які опинилися в складних ситуаціях. Зараз вони активно патрулюють автошляхи та населені пункти, працюючи в тісному співробітництві з рятувальниками та комунальними службами. Однією з ситуацій, коли допомога поліції стала край необхідною, було врятування родини, яка опинилася у складних обставинах через поломку автомобіля під час подорожі. Завдяки оперативним діям поліцейських, сім'ю доставили до пункту обігріву для надання першої допомоги у селищі Окни.

Іншим випадком було порятунок двох пасажирів електрички, які заблукали в холодну погоду між селами Муроване та Миколаївка. Поліцейські вчасно знайшли чоловіків і доставили їх до залізничного вокзалу Подільська, забезпечивши безпеку та тепло.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися