Антисептик на 150 тисяч: завуча школи в Одеському районі впіймали на розкраданні

Розпорядитися присвоєним майном співробітниця школи не встигла

Актуальний за мірками нинішнього часу бізнес з нальотом кримінальної відповідальності вигадала одна із жительок Одеського району. Будучи заступником директора однієї зі шкіл, вона вирішила залишити собі запаси антисептика, які були придбані для потреб навчального закладу. Як повідомляють "Коментарі Одеса", посилаючись на інформацію поліції Одеської області, до кінця схему жінці провернути не вдалося.

Відомо, що 64-річна завуч була матеріально відповідальною особою. Тим не менш, це не завадило їй вирішити, що закуплений для школи антисептик навряд будуть шукати. Однак правоохоронці швидко відреагували на звернення і виявили, хто саме спробував привласнити собі шкільне майно.

Уже відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 15 та частини 1 статті 191 КК України. Жінка може як відбутися штрафом, так і потрапити за ґрати на строк до чотирьох років. При цьому їй можуть обмежити право займати окремі посади (або займатися певною діяльністю) на протязі трьох років. Слідство триває.

"Не факт, що сам антисептик, а не кошти на них", "Непогано так заощадила", "Навіщо їй так багато антисептика?", "У нас антисептик в компанії роздаровують, тому що його ніхто не купує. А тут 150к дали на них ще й сп**дили", "Продасть на Привозі, що ж іще", — коментують ситуацію інтернет-користувачі.

Нагадаємо, раніше "Коментарі Одеса" повідомляли, що в четвер, 9 вересня, в Одесі провели регіональний форум, присвячений реформі системи шкільного харчування. Більше уваги до себе привертає "цінник", який отримав цей Форум, що проводився на одеському пляжі "Отрада". Згідно з документацією, на рахунок Департаменту освіти і науки міськради мало надійти 600 тисяч гривень. Подробиці — в нашому матеріалі.

Також на порталі ви можете ознайомитися з рейтингом найгірших шкіл згідно з результатами ЗНО-2021 Одеської області.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися