В Одесі правоохоронці з'ясовують деталі смерті хлопчика: дитину доставили до лікарні у стані клінічної смерті

Причина смерті дитини буде встановлена за результатами судово-медичної експертизи

Поліцейські встановлюють обставини смерті 8-ми річного хлопчика в одній з лікарень Одеси. Про це повідомили в Головному управлінні національної поліції в Одеській області. 

Так, вчора, 28 січня, ввечері до поліції надійшло повідомлення від медиків про те, що до лікарні у стані клінічної смерті каретою швидкої було доставлено малолітнього жителя Березівського району.

Під час надання медичної допомоги менш ніж за годину госпіталізований у важкому стані хлопчик помер. Лікарі не виявили ознак насильницької смерті

“Наразі вирішується питання щодо внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань за п. 2 ч.2 ст. 115 КК України (з позначкою природня смерть). Причина смерті дитини буде встановлена за результатами судово-медичної експертизи”, - йдеться в повідомленні поліції. 

Травмування дітей на Одещині 

Одеські поліцейські встановлюють обставини травмування п’ятирічної дитини, яка випала з вікна багатоповерхівки. Дівчинку ушпиталили до міської лікарні у важкому стані. Про це повідомляє пресслужба Одеської міської ради. 

Крім того, в Одесі 11-місячна дитина ледве не захлинулась у ванній. На щастя її врятувала сусідка-медик. Про це повідомляє Департамент охорони здоров'я Одеської міської ради.

“Коментарі” також писали, що 11-річна дівчинка потрапила до лікарні після того, як ненавмисно випила мийний засіб. Наразі дитина перебуває в реанімаційному відділенні. Про це повідомляють місцеві ЗМІ.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися