Прикордонники показали, як збивали дрони на Одещині

На Одещині прикордонники збили два вбивчі дрони ворога

Вночі окупанти черговий раз атакували Одещину.  Військовослужбовці Морської охорони та Ізмаїльського прикордонного загону сьогодні знищили 2 російські ударні дрони. БпЛА типу “шахед” виявили та збили вогневі групи прикордонних підрозділів. Про це повідомили в Держприкордонній службі України. 

У ніч проти 10 лютого російські окупанти намагалися вразити українську припортову інфраструктуру Подунав’я. Аби убезпечити мешканців краю від смертоносних боєприпасів, військовослужбовці прикордонного відомства відкрили вогонь з усієї наявної стрілецької зброї, в результаті чого БпЛА були збиті.

Атаку ударними БпЛА типу "Shahed-136/131" ворог здійснив по Півдню країни з тимчасово окупованого Криму.

“Прикордонники Морської охорони та Південного регіонального управління Держприкордонслужби України у складі Сил оборони півдня України вживають усіх можливих заходів задля безпеки наших громадян та наближають Перемогу”, - йдеться в повідомленні прикордонників. 


Нагадаємо, що впродовж цілої ночі ворог активно використовував дрони для обстрілів південних регіонів України, особливо Одещини. Три хвилі атак, що тривали півтори, дві з половиною, і знову півтори години, призвели до значних матеріальних збитків та травмуванню людей. Про це повідомляють Сили оборони півдня України. 

Крім того, у результаті нічної атаки по Одещині, за процесуальним керівництвом Одеської обласної та Ізмаїльської окружних прокуратур, розпочато досудове розслідування кримінальних проваджень стосовно порушення законів та звичаїв війни. Про це повідомляє Офіс генерального прокурора.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися