В лікарні на Одещині померла вагітна та немовля: подробиці від поліції

Смерть породіллі та немовляти розслідують поліцейські

Поліцейські Білгород-Дністровського району докладно розглядають обставини трагічної події, що сталася 15 лютого у Татарбунарах. В лікарні на операційному столі померла породілля та немовля. Про це повідомляє ГУНП в Одеській області. 

За даними правоохоронців, до приймального відділення Татарбунарської лікарні того дня було доставлено 40-річну жительку одного із сіл Лиманської територіальної громади з неуточненою вірусною інфекцією. Згідно з лікарською експертизою, виявлено, що вона перебувала на 30 тижні вагітності.

Дивною є та обставина, що загибла жінка не була на обліку у жіночій консультації. У медичному закладі стан жінки різко погіршився, і лікарі вирішили провести кесарів розтин, за яким вилучили мертве немовля. На жаль, породілля померла на операційному столі, ймовірно, від набряку легень.

Правоохоронці розпочали кримінальне провадження за фактом смерті жінки та дитини за ознаками "природної смерті". Крім того, їхня увага звернута на можливе неналежне виконання професійних обов'язків медичними працівниками, що є об'єктом окремого розслідування згідно зі статтею 140 Кримінального кодексу України.

Встановлення причин цієї трагедії буде можливе лише після проведення судово-медичних експертиз.

Нагадаємо, Ізмаїльські поліцейські відправити на лаву підсудних водія, який, перебуваючи у нетверезому стані, скоїв наїзд на дев'ятирічну дівчинку. Дитина від отриманих травм померла в лікарні.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися