В Ізмаїлі п’яний водій збив дитину: дівчинка померла в лікарні (ВІДЕО)

Водій може потрапити за ґрати на 10 років

Ізмаїльські поліцейські відправити на лаву підсудних водія, який, перебуваючи у нетверезому стані, скоїв наїзд на дев'ятирічну дівчинку. Дитина від отриманих травм померла в лікарні. Про це повідомляє ГУНП в Одеській області. 

Інцидент трапився 30 жовтня минулого року, коли житель Ізмаїла, перебуваючи в алкогольному сп'янінні, керував автомобілем "DAEWOO". Він наїхав на дитину, яка переходила дорогу в центрі міста. Потерпіла в боротьбі за життя провела кілька днів у лікарні, але не змогла подолати тяжкі травми.

Поліцейські затримали водія, який знаходився під впливом алкоголю, та вже відправили його справу до суду. Водію загрожує від п'яти до десяти років позбавлення волі, а також позбавлення права керувати транспортними засобами на той самий строк.


Поліцейські вкотре закликають водіїв неухильно дотримуватися правил дорожнього руху, не перевищувати швидкість, за жодних обставин не сідати за кермо у стані сп’яніння. Не наражайте на небезпеку себе та оточення, – йдеться в повідомленні. 

ДТП на Одещині 

Нагадаємо, Одеська поліція затримала водія "ВАЗа", який став учасником страшної дорожньо-транспортної пригоди у Чорноморську. Семирічна дівчинка від отриманих травм померла в лікарні, а її мати отримала закритий перелом колінного суглоба та зараз перебуває на лікуванні. На місці події працювали слідчо-оперативна група поліції. Водій "ВАЗа" пройшов перевірку на сп'яніння, яка показала відсутність алкоголю в його організмі.

У місті Березівка, Одеська область, поліцейські направили до суду водія із сусідньої Миколаївської області, який в серпні минулого року скоїв ДТП, не надавши перевагу водійці автомобіля HONDA, що мала перевагу на дорозі. Жінка отримала середньої тяжкості травму – перелом стопи. 



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися