У морі біля узбережжя Одеси з'явилася велика темна пляма (ВІДЕО)

Імовірно, забруднення було викликано стічними водами, які потрапили в море після затяжних дощів

Одеситам і гостям міста пора звикнути до думки, що курортний сезон практично закінчений. Про це свідчить не тільки вельми сира і прохолодна осіння погода, а й стан акваторії Чорного моря. Як повідомляють "Коментарі Одеса", посилаючись на ресурс 048.юа, в районі 10-ї станції Великого Фонтану на морській гладі була помічена велике пляма бурого кольору.

Забруднення побачили випадково — один із місцевих жителів запускав безпілотник над пляжем, аби зняти загальний вигляд місцевості. При перегляді матеріалу його зацікавила незрозуміла пляма величезних розмірів, яка утворилася біля одного із пляжів.

Відзначається, що інцидент стався на вихідних, відразу після того, як над Одесою вирували тривалі зливи.

За попередніми даними, "брудний водний острів" сягає розмірів декількох футбольних полів. Офіційної інформації про походження такого явища немає. Втім, користувачі вже заявили, що, швидше за все, забруднення пов'язане зі зливом стічних вод, які змішалися з пилом міських доріг.

Також слід підкреслити, що дивна екологічна подія була зафіксована неподалік готелю "Марістела". Більше подібного не спостерігалося на жодному із одеських пляжів, у зв'язку з чим деякі одесити припускають, ніби в Чорне море могли змити частину каналізаційних відходів.

У міській раді досі не відреагували на інцидент, що трапився.

Нагадаємо, раніше "Коментарі Одеса" повідомляли, що в Одеській області планують виставити на аукціон два великих морських порти. Об'єкти в яких містах пустять із молотка, читайте в нашому матеріалі.

Також на порталі ви можете дізнатися про підготовку ремонту Хаджибейської дамби, яка вже давно вважається аварійним об'єктом.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися