На Одещині прикордонники врятували життя ухилянту, який зустрівся з вовками на кордоні

Прикордонники попереджали про можливу загрозу з боку хижаків, яка може спіткати поблизу кордону

На Одещині поблизу залізничної станції Абамелікове чоловік намагався незаконно потрапити до Молдови через придністровський сегмент українсько-молдовського кордону, однак йому завадили вовки. Про це повідомили в Державній прикордонній службі України. 

Так, на електронну адресу служби “ДОВІРА” ДПСУ надійшло незвичне повідомлення.

“Я хочу здатися. Я вирішив незаконно перетнути кордон, але зустрів вовків”, - зазначив чоловік

Крім того, правопорушник вказав своє приблизне місцезнаходження. Прикордонники Подільського загону негайно відреагували на повідомлення. Завдяки оперативності охоронців держрубежу, які застосували службового собаку, порушника затримали та врятували від диких тварин. 

“За спробу незаконного перетинання кордону, щодо затриманого складено протокол про адміністративне правопорушення за ч.2 ст.204-1 КУпАП, справу направлено до суду”, - йдеться в повідомленні. 

Раніше “Коментарі” писали, що на Одещині прикордонники також помітили зграї вовків біля кордону з Молдовою. У ДПСУ закликали утриматись від незаконних мандрівок.

Крім того, га Одещині прикордонники помітили диких кабанів. Натрапити на поросячу родину у період шлюбного сезону, або на самку з дитинчатами не найкраща ідея. Адже така зустріч може бути неймовірно небезпечною для людини, а реакція волохатих – непередбачуваною. Про це повідомили в Державній прикордонній службі України. 

Зазначимо, що на території Одеської області зростає кількість диких тварин, заражених сказом. За даними Держпродспоживслужби станом на 16 лютого, вже виявлено 23 лисиці та 13 шакалів із підозрою на захворювання, що становить потенційну загрозу як для людей, так і для домашніх тварин. Про це повідомляє Одеська обласна військова (державна) адміністрація.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися