Прямували до Молдови: прикордонники зупинили чергових ухилянтів

Порушників кордону зупинили з попереджувальними пострілами

На Одещині прикордонники Подільського загону за допомогою безпілотника помітили чоловіків, які рухалися в напрямку Молдови. Охоронці кордону негайно спрямували наряд. Про це повідомили в Державній прикордонній службі України. 

Ухилянти не реагували на вимогу прикордонників зупинитися. Лише після  попереджувальних пострілів вгору, чоловіки виповнили прохання.

Як з’ясувалося, чотирьом чоловікам власник телеграм-каналу обіцяв за 7 тис. доларів послугу з “доставки за кордон”. За  “домовленостями”, до держрубежу їх супроводжував провідник, але виконати свою функцію йому не вдалось.

Усіх учасників нічної подорожі затримали прикордонники, неподалік села Великокомарівка Розділянського району.

“За злісну непокору законним вимогам представників ДПСУ та спробу незаконного перетинання кордону щодо чоловіків складено протоколи про адміністративні правопорушення за ч.1 ст.185-10 та ч.2 ст.204-1 КУпАП, направлено справи до суду. Стосовно провідника до Нацполіції направлено повідомлення про виявлення ознак кримінального правопорушення передбачено ч.1 ст.332 ККУ” - йдеться в повідомленні прикордонників. 

На Одещині поблизу залізничної станції Абамелікове чоловік намагався незаконно потрапити до Молдови через придністровський сегмент українсько-молдовського кордону, однак йому завадили вовки. Про це повідомили в Державній прикордонній службі України.  Так, на електронну адресу служби “ДОВІРА” ДПСУ надійшло незвичне повідомлення.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися