На Одещині 4-річний хлопчик отримав 30 % опіків тіла: як це сталося

Матері дитини загрожує обмеження або позбавлення волі від двох до пʼяти років

Чотирирічний малюк опинився у лікарні з тяжкими опіками тіла, отриманими в результаті пожежі. Зараз його стан залишається критичним, і медичний персонал робить все можливе, щоб врятувати життя хлопчика. Про це повідомляє ГУНП в Одеській області 

За даними поліції, жінка залишила свого сина самого у квартирі, коли вирушила до магазину. Протягом цього часу у квартирі сталася пожежа, яка, за попередніми даними була спровокована дітьми, які гралися з вогнем. Точна причина виникнення пожежі буде встановлена за результатами експертизи. Жінка, повернувшись додому і побачивши полум'я, врятувала сина, але той отримав серйозні травми.

Поліція розпочала розслідування за фактом недбалості матері, що призвело до тяжких наслідків для дитини. Згідно із законом, за це їй може загрожувати обмеження або позбавлення волі. Щоб запобігти подібним трагедіям, правоохоронці закликають батьків не залишати дітей без нагляду та утримувати небезпечні предмети подалі від них.

Нагадаємо, нещодавно в службу порятунку надійшло повідомлення про пожежу, що виникла в селі Дачне, Одеському районі, за адресою: провулок Лікарняний. Прибувши на місце події, рятувальники виявили горіння невеликої надвірної споруди, де зберігалися дрова. 

Також до Служби Порятунку надійшло повідомлення про загоряння у квартирі. Рятувальники ДСНС оперативно прибули на місце подій. Так, вогнеборці з’ясували, що у Приморському районі Одеси на вулиці Жуковського загорілося домашнє майно у квартирі на 3-му поверсі 4-х поверхового житлового будинку.

Зазначимо, на Одещині по-справжньому зимова погода, кожен хоче обігріти своє житло, але не кожен робить це безпечно. Лише з початку місяця в Одесі та області сталось 69 пожеж у житловому секторі, внаслідок яких загинуло 7 осіб.

Читайте також