Ворог намагається посіяти паніку в Одесі напередодні 2 та 9 травня

У небі над містом почастішали візити российських безпілотників

Війська РФ намагаються проводити інтенсивну морську та повітряну розвідку. Про це повідомив речник Одеської обласної військової адміністрації Сергій Братчук. У ранковому огляді він розповів, що ніч у місті та області пройшла без обстрілу. Втім, в небі над Одесою та областю почастішали візити ворожих безпілотників.

"Щодо повітряної розвідки, то за допомогою безпілотних апаратів "Орлан-10" російського виробництва ворог намагається інтенсивніше проводити розвідку об'єктів інфраструктури Одеси та Одеського регіону", - розповів він.

Також Братчук зазначив, що РФ намагається посіяти страх і паніку серед мешканців Одеської області та закликав не реагувати на спроби Кремля вплинути на настрої мешканців і довіряти лише офіційній інформації.

"Росіяни знову брешуть, закидають нас фейками і намагаються створити інформаційні панічні настрої напередодні 2 і 9 травня, які вони чомусь вважають сакральними. Не реагуйте на те, що вкидається і намагаються вкинути у ваш мозок і ваші настрої. Панікувати не потрібно", — закликав Братчук.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що ввечері, 28 квітня, українські протиповітряні системи збили три крилаті ракети над морем , які були запущені російськими військовими кораблями та літаком.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися