На Одещині шанувальник “руського миру” намагався проїхати в України

Прикордонники на Одещині зупинили молдованина, який підтримує російський імперіалізм

На пункті пропуску "Старокозаче" прикордонники з Білгород-Дністровського загону виявили та заборонили в’їзд до України 46-річному громадянину Молдови. Виявилося, що чоловік є прихильником російської влади. Про це повідомляє Південне регіональне управління Держприкордонслужби України.

Під час проведення перевірки спільно зі співробітниками СБУ в мобільному телефоні чоловіка прикордонники знайшли матеріали з проросійським змістом. Крім того, чоловік був активним користувачем інтернет-ресурсів, які спрямовані на дискредитацію влади України.

За цими виявами іноземцю було заборонено у в’їзді до України.

Нагадаємо, на Одещині прикордонники заборонили в’їзд в Україну жінці з Грузії, яка виявилася поціновувачкою “російської влади”. Інцидент стався на пункті пропуску “Старокозаче”. Так, прикордонники Білгород-Дністровського загону виявили у телефоні жінки купу російських телеграм-каналів з дискредитацію українських військових. Правоохоронці встановили, що іноземка вперше намагалася потрапити на територію України нібито до своєї двоюрідної сестри. Однак за пропагандистську позицію така подорож завершилась відмовою в перетині кордону та забороною в’їзду на територію України.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися