Новий скандал з ТЦК: в одеській маршрутці силою витягли чоловіка

Очевидці повідомили, що у транспорті розпилили перцевий балончик

Продовжуються інциденти конфліктів і примусової мобілізації чоловіків в громадському транспорті Одеси. Одеситка повідомила, що група військових витягла одного цивільного з маршрутки та примусово відвела його до іншого транспортного засобу.

Про це повідомили користувачі соцмереж.

Одеситка зафільмувала відео та оприлюднила його у соціальних мережах, на якому видно, як група мужніх чоловіків у військовій формі витягла цивільного з маршрутного таксі. Дівчина продовжила знімати все, що траплялося, хоча один з військових намагався перешкодити їй. 

Що ви робите? Це не воєнний об'єкт і я маю право знімати! - відповіла авторка відео. 

В цей момент чоловік у формі висловив образу дівчині та звернувся до своїх колег. Тим часом інші військові силою утримували чоловіка та вели його до службового бусу, де чекала інша група військових. 

Дівчина вийшла з транспорту та продовжила знімати чоловіків. Крім того, за словами авторки відео, під час рейду у маршрутному таксі військові використали перцевий балончик у натовпі пасажирів.

Залили маршрутку перцевим балончиком. Оцей чоловік - я його вже бачила не один раз, - прокоментувала дівчина.

Реакція ТЦК

В Одеському обласному територіальному центрі комплектування та соціальної підтримки розпочали службову перевірку щодо цього інциденту. Наразі уточнюються усі обставини події. 

Стосовно інциденту, який стався в громадському транспорті 16 травня в місті Одеса.  З відеозапису неможливо встановити причину конфлікту між людиною у військовій формі та цивільною особою. Триває уточнення обставин та учасників ситуації. Розпочато службову перевірку, — йдеться у повідомленні відомства.

Нагадаємо, у Міноборони відреагували на гучне побиття дівчини співробітником ТЦК.





Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися