В Одесі знімають кіно про крутих копів на Porsche

Заради зйомок фільму про мажора у лавах поліції Porsche взяли на прокат

Одесити активно обговорюють у соцмережах фото, на якому зображений молодий чоловік у поліцейській формі на фоні елітної іномарки Porsche Panamera. Тон активному обговоренню задав відомий бізнесмен і меценат Андрій Ставніцер, який розмістив на своїй сторінці дане фото з приміткою: "Одеса завжди була містом понтів, але щоб навіть поліція хизувалася - такого ще не було". Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на відповідне фото.

У ході обговорення з'ясувалося, що молодик у поліцейській формі – актор Богдан Юсипчук. А крута "тачка" - реквізит майбутнього фільму "Нереальний КОПець".

picture

Фото: Facebook

За сценарієм розпещений син багатого чиновника (грає актор Дмитро Ступка) повертається з Америки в Україну, де його відправляють служити до поліції. Там починаються випробування для мажора.

Для роботи над новою комедією, яка буде знята за підтримки Одеської кіностудії, режисер Олександр Біляк запросив найвідоміших українських акторів – таких як Дмитро Ступка, Богдан Юсипчук, Станіслав Баклан. Вони вже стали кінозірками у нашій країні і знялися у касових українських стрічках, як то "Слуга народу", "Непохитна", "Свінгери", "Поводир", "Тіні незабутих предків", "Селфі паті".

Як розповіли нам у прес-службі Одеської кіностудії, учора був перший день зйомок нового фільму. Перед початком знімальна група традиційно в урочистій обстановці розбила іменну тарілку. Традиції багато років і вона символізує надію на те, що зйомки пройдуть добре, а фільм вийде цікавим і касовим.

Зйомки пройдуть на Одеській кіностудії, а також на вулицях Одеси, в Баку і Лос-Анжелесі . Прем'єра фільму запланована на осінь 2020 року.

Кілька слів про машину, яка викликала ажіотаж у користувачів соцмереж. За сценарієм мажору потрібне статусне авто. Тому і зупинилися на Porsche Panamera. Машину, як зізналися на кіностудії, взяли на прокат, тому ганяти на ній актори будуть дуже акуратно, а всі трюки будуть знімати каскадери на машині дублері.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що 34-річна голлівудська актриса Скарлетт Йоганссон, яка отримала велику популярність після ролі Чорної вдови в "Месниках", хотіла кинути кінокар'єру.
Джерело: https://odessa.comments.ua


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися