"Безкоштовний день": Одеський літературний музей запрошує відвідати виставки

В останню неділю кожного місяця можна буде безкоштовно ознайомитися з експозиціями та тематичними виставками

В Одеському літературному музеї (ОЛМ) 24 листопада оголосили днем безкоштовного входу в експозицію музею. Про це повідомляє прес-служба ОЛМ.

"За традицією в останню неділю кожного місяця - день безкоштовного входу в експозицію музею. Кожне останню неділю відвідувачі можуть на безоплатній основі ознайомитися з нашою постійною експозицією, а також тематичними виставками. Чекаємо в гості всіх, хто цікавиться історією літератури та Одеси", - прокоментували в прес-службі ОЛМ.

Нагадаємо, для ветеранів ВВВ, АТО, інвалідів, військовослужбовців строкової служби, дітей у віці до 7 років, співробітників музеїв України - вхід у музей безкоштовний завжди.

Одеський літературний музей є одним з найбільших регіональних літературних музеїв України. Заснував його радянський журналіст Микита Бригін в 1977 році, а для відвідувачів музей відкрився у 1984 році.

Будівля музею знаходиться в історичній частині міста на вулиці Ланжеронівській, 2. Це побудований за проектом архітектора Л. Оттона на початку п'ятдесятих років XIX століття палац князя Д. І. Гагаріна. Інтер'єри палацу поєднують різноманітні архітектурні стилі: класицизм, бароко та ампір. Історики стверджують, що в парадній "Золотій залі" давав концерт легендарний угорський композитор і піаніст Ференц Ліст. А Іван Бунін читав свій переклад поеми Лонгфелло.

Як раніше писав портал "Коментарі", в Одесі в останні дні осені пройде фестиваль глінтвейну.

Джерело: https://odessa.comments.ua/


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися