Чілдрен Кінофест в Одесі

З 30 червня до 9 липня одеситів запрошують на безкоштовні покази фільмів

Ювілейний Чілдрен Кінофест завітає також і в Одесу. Цьогоріч фестиваль проходитиме у двух форматах: офлайн та онлайн. Одночасно фестивальні покази триватимуть в кінотеатрах 10 міст України: Київ, Львів, Ужгород, Вінниця, Житомир, Чернівці та інші, а для онлайн перегляду організатори готують сюрприз: добірку фільмів-переможців Чілдрен Кінофесту останіх років. В Одесі безкоштовні покази відбудуться в кінотеатрі “Сінема Сіті” в ТРЦ FontanSky Center: один ранковий сеанс щодня з 30 червня до 9 липня 2023 року.


Організатори зазначають, що покази фільмів безкоштовні за умови попередньої реєстрації.


Крім того,і юні режисери, в рамках фестивалю, запрошуються до участі в кіноконкурсі. Відправити свої роботи можна до 29 травня. Ознайомитися з умовами участі можна на сайті Чілдрен Кінофесту. На переможців чекає нагорода: від 5 до 10 тисяч гривень. Організатори фестивалю запевнили, цьогоріч склад журі неймовірний: режисерка анімаційного фільму “Мавка. Лісова Пісня” та авторка мультсеріалу “Пес Патрон” Олександра Рубан, режисер і сценарист стрічки “Памфір” Дмитро Сухолиткий-Собчук та акторка Римма Зюбіна (“Гніздо горлиці”, “Люся Інтерн”).


“Участь у журі — відповідальна річ! Тому я хвилююсь, готуюсь та дуже чекаю зустрічі з іншими точками зору маленьких митців, бо що може бути захопливішим, ніж дивитись на світ очима іншої людини?!” — говорить членкиня журі Олександра Рубан.


Головна мета конкурсу - доєднати молодь до світу кіномистецтва та розвивати разом індустрію кіно. 


Зазначимо,що за всі роки існування фестиваль відвідали понад 250 тисяч глядачів. Від започаткування Дитячого кіноконкурсу на нього було подано вже понад тисячу робіт, 25 із яких стали призерами.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися