Нові вершини: одеситки отримали відзнаку творчості в США

“Студія-117” представляла Україні на американському фестивалі Virginia International Tattoo 2023

“Шалені барабанщиці” доїхали і до Америки. Одеський музично-хореографічний колектив “Студія-117” побував у США на фестивалі Virginia International Tattoo 2023. Виступ дівчат справив велике враження на глядачів та членів журі, томі колектив привіз додому єдину нагороду фестивалю. Відзнакою творчості колективу на фестивалі стала спеціальна медаль “Подія року”. 


Фестиваль Virginia International Tattoo – це щорічний фестиваль військових оркестрів під патронатом НАТО. Це, як стверджують організатори, патріотизм, дух і видовищність. 


“Талант і командна робота поєднуються в цій виставі музики та могутності – одній з найяскравіших подій фестивалю мистецтв Вірджинії. Сотні виконавців з усього світу заповнюють Scope Arena – плацдарм для вивчення історії, географії та багато іншого. Учасники фестивалю демонструють військову музику, сопілки та барабани, маневри військових груп тощо”, – розповів керівник колективу Ігор Ткачук.

Нагадаємо, що у рамках франко-українського фестивалю молодого кіно "МІСТ" 6 червня 2023 року відбудеться особливий захід під назвою "МІСТ ФОРУМ ФІЛЬМ". Він присвячений показу та обговоренню спеціальної програми фільмів молодих українських кінематографістів під назвою "CINEMA SOUS LES BALLES - КІНО ПІД КУЛЯМИ".MICT FORUM FILM є важливим заходом для просування та промоції молодих українських кінематографістів у Франції, де вони матимуть змогу продемонструвати свої таланти та знайти нові можливості співпраці. Фестиваль "МІСТ" відіграє роль культурного мосту між двома містами-побратимами, Одесою та Марселем,



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися