Кінофестиваль “МІСТ” у Франції: шанс для молодих українських режисерів

Фестиваль відіграє роль культурного мосту між двома містами-побратимами, Одесою та Марселем

У рамках франко-українського фестивалю молодого кіно "МІСТ" 6 червня 2023 року відбудеться особливий захід під назвою "МІСТ ФОРУМ ФІЛЬМ". Він присвячений показу та обговоренню спеціальної програми фільмів молодих українських кінематографістів під назвою "CINEMA SOUS LES BALLES - КІНО ПІД КУЛЯМИ".


Про це повідомляє пресслужба Одеської міської ради.


Організаторами заходу є Міжнародна Асоціація Підтримки Розвитку Української культури спільно з Франко-Українською асоціацією "Воля" та підтримкою мерії міста Нант. Спеціальну програму фільмів представить українська актриса, амбасадор Українського культурного фонду та Президент кінофестивалю Галина Сулима, яка зіграла важливу роль у підтримці та розвитку українського кіно.

фотт.JPG

MICT FORUM FILM є важливим заходом для просування та промоції молодих українських кінематографістів у Франції, де вони матимуть змогу продемонструвати свої таланти та знайти нові можливості співпраці. Фестиваль "МІСТ" відіграє роль культурного мосту між двома містами-побратимами, Одесою та Марселем, сприяючи розвитку масштабного франко-українського партнерства в кіновиробництві та забезпечуючи плідний обмін творчими ідеями та досвідом.


Нагадаємо. що через війну Одеський кінофестиваль був змушений переїхати за кордон. Однак вже у 2023 році він повертається в Україну. 14-й Одеський міжнародний кінофестиваль пройде 19-26 серпня в одночасно у Чернівцях та Одесі.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися